Hoe kan ik je helpen?

Lars Meijs

Ben ik de juiste foto/videograaf voor jou?

Er zijn verschillende vormen van video’s en foto’s. De vraag is naar welke vorm ben jij op zoek?

Bedrijfsvideo’s

Een bedrijfsvideo duurt vaak 30 seconden tot maximaal 3 minuten. In deze korte video wordt de kijker geïnformeerd over wat jij als bedrijf doet en wat je kunt betekenen voor de kijker. Het is een mooie eerste kennismaking van je bedrijf. 

Instructievideo’s

Handig om kennis met je medewerkers of klanten te delen over een handeling of uitleg.  

wervingsvideo

Wervingsvideo of vacature video is een mooie aanvulling bij een vacature of wervingsactie voor nieuw personeel. Je kan het ook gebruiken om je team online voor te stellen! 

Promotie video’s

Producten, diensten of evenementen worden in een korte video getoond op een opvallende manier. Vaak zit hier ook een actie aan vast gekoppeld, bijvoorbeeld een winactie of een korting.

Portretvideo’s

Een portretfilm is een persoonlijke documentaire. Voor zzp’ers kan dit interessant zijn! Zo kun je jezelf voorstellen in een mini documentaire waar jij de hoofdrol in speelt, het is een mooie manier om vertrouwen te winnen van nieuwe klanten.

Social-media video’s

Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok, LinkedIn, YouTube, WhatsApp allemaal platformen waar je als bedrijf zichtbaar kunt zijn. Op al deze platformen wordt veel content, geplaatst. Met goede video’s kan een bedrijf opvallen bij de juiste doelgroep.

Bedrijfsfotografie

Dit zijn foto’s bedoeld voor websites of folders. Denk aan portretten van medewerkers, kantoorfoto’s, vastgoed fotografie of foto’s van producten of diensten.

Basiscursus Fotografie

Iedereen kan een foto maken, maar niet iedereen kan fotograferen. Om een mooie foto te maken is er meer nodig dan een goede camera. In deze basiscursus fotografie ga je de camera handmatig gebruiken waarbij je zelf de camera leert instellen. De volgende onderwerpen komen in theorie en praktijk in 7 lessen aan bod:

  • Goed belichten (sluitertijd, diafragma en ISO)
  • Scherpstellen
  • Werken in de M-stand
  • Keuze van de lens
  • Compositieregels
  • Werken met de ingebouwde flitser

Voordelen

Wat ook goed is om te weten!

Direct contact...

Ik ben zzp’er. Het voordeel is het directe contact. Er zitten geen andere mensen tussen. Degene waar je mee spreekt is Lars Meijs en ik ben ook degene die bij je komt filmen of fotograferen.

Zijn er specifieke wensen waar meer dan twee handen voor nodig zijn? Bijvoorbeeld een tweede camera of speciale wensen qua animatie? Dan kunnen we dat uiteraard bespreken. Het is mogelijk om in overleg een team samen te stellen uit mijn eigen netwerk. Natuurlijk brengt dat extra kosten met zich mee.

Aan de hand van budget gaan we samen bekijken hoe we het maximale uit de opdracht kunnen halen.

Tenslotte zullen we bekijken of ik de juiste persoon voor je ben. Het is namelijk belangrijk dat er een match is, want alleen zo kunnen we de perfectie benaderen.

kennismaken?

Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn. Ik bekijk wat je wilt en denk graag met je mee. Tijdens het gesprek bekijken we gelijk de mogelijkheden.